پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک

هم اکنون فایل با مشخصه ی پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک|40093173|fbv|دانلود پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک,پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک,تکنولوژی پرو بیوتیک,تکنولوژی,پرو بیوتیک,پاورپوینت پرو بیوتیک,تحقیق درمورد تکنولوژی پرو بیوتیک,آشنایی با تکنولوژی پرو بیوتیک,معرفی تکنولوژی پرو بیوتیک,عمل کشت منجمد و خشک شده,تهیه اینوکولوم

پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تکنولوژی پروبیوتیک

یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد مناسبی رابرای ارگانیسم های پروبیوتیک نشان داده است. کشت میکروبی با روشهای استاندارد تولید می شود و اجتماعات سلولی بالا و ماندگاری خوب در طول ذخیره سازی در دماهای پایین نشان می دهد. شروع کنندگان کشت در تولید چندین نوع مختلف پروبیوتیک غذاهای لبنی استفاده می شدند.

تحت شرایط نژاد پروبیوتیک ممکن است به عنوان تنها عامل ترش شدن در شیر استفاده شود. بهر حال در برخی مواد استفاده از کشت میکروبی بهتر پشتیبانی می شود. فرآورده های لبنی پروبیوتیک داشتن مشخصه های خوب ارگانولیپتیک (محرک) نشان داده اند و ماندگاری ارگانیسم های پروبیوتیک در طول عمر قفسه ای محصولات عالی است. بقاء و شمار سلولهای پایدار باکتری پروبیوتیک وابستگی های متفاوتی به نژادها و سازندگان دارند. جامعه علمی نیز توجه شایانی به شناسایی درست نژادهای پروبیوتیک کرده است. برای حفظ اطمینان در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است. بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است.

در سرتاسر 10 سال گذشته فهم چگونگی کنترل ارگانیسم های پروبیوتیک در فرآورده های شیری رشد کرده است. عمل پرورش پروبیوتیک که از آن صحبت می شود شبیه به عمل کشت باکتری اسیدلاکتیک است. بهرحال برخی نژادها برای هیجان محیطی خیلی حساس هستند. هر کس باید ملاحظاتی به تغییرات بالقوه در مشخصه های پروبیوتیک اتخاذ کند به نژادها باید ویژگی هایشان از سالی به سالی دیگر حفظ شود. این موضوع می تواند با یک روش سیستماتیک کاری و پرهیز از انتشار متوالی تکرار شده گارانتی شود.

در چارچوب پروژه –EU سرمایه گذاری شده نمایش عاملیت تغذیه ای غذاهای پروتیوتیک به تلاشهایی برای نشان دادن عاملیت ارگانیسم های پروبیوتیک انتخابی بوده است. یکی از وظایف پروژه نشان دادن عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک، ثبات نگهداری شان و پایداری در فرآورده های لبنی ترش شده بود. در یک پروژه –EV FLAIR سرمایه گذاری شده قبلی AGRF – CT 91-0053 مدل آزمایشی – راهنما برای ارزیابی مشخصه های تخمیری ارگانیسم های پروبیوتیک توسعه یافت. این مدل اکنون در تولید فرآورده های لبنی ترش به کار می رود. در این مقاله ها بر قواعد عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک و ثبات پایداریشان به همان اندازه استفاده از کشت در تخمیرهای لبنی و ماندگاریشان در فرآورده های تخمیر شده متمرکز می شویم.


عمل کشت منجمد و خشک شده – منجمد شده
تهیه اینوکولوم (باکتری)

اصول اولیه برای عمل کشت باکتری خالص کشت بانکی است. ذخیره سازی نژاد خالص اصلی باید مورد اطمینان باشد. به عنوان یک قانون باید در نیتروژن مایع با انجماد شدید نگهداری شوند.
در یک فریزر با 80 0C یا خشک شده – منجمد شده. بانک سلولی منبع مواد بنیادی است که شامل چندین آمپول نژادی است مواد بنیادی با حداقل مراحل انتشار همزمان بطور بهتر با
ته نشین نژاد در بانک سلولی تولید می شود. تولید آمپول ها باید تحت شرایط ضدعفونی شده برای جلوگیری از آلودگی های احتمالی اجرا شود. مواد اصلی به عنوان بذر برای کشت مواد اولیه به کار
می روند. فقط انتشار کمی بین مواد اصلی و کشت مواد اولیه لازم است. به عنوان یک مرجع تعداد آمپول های نگهداری شده به عنوان ماده اصلی در Chr – Hansen برای 100-50 سال و برای کشت مواد اولیه برای 5-3 سال استفاده صنعتی کافی است. تأکید بر اهمیت درست و که دادن مناسب به آمپول ها و ثبت هر مرحله استفاده از که درست لازم است. بنابراین در صورت نیاز خاستگاه یک کشت می تواند به سهولت ردیابی شود. در این پروژه نژادهای پروبیوتیک انتخابی در chr – Hansen ته نشین می شود و به شرکای پروژه در آمپول های منجمد تحویل داده می شود.


عمل فرایند کشت شروع کننده

روی هم هشت نژاد تولید شده است (جدول 1) شش تای آنها لاکتو با سیلی، یکی نژاد بی فئودو باکتریوم و یکی نژاد لاکتوکوکوس. برای تخمیر گوشتابه استاندارد MPS (لاکتو باسیلی) یا گوشتابه MRS با %05/0 هیدروکلریدسیتین (بی فئودوباکتری) تکمیل می شود یا گوشتابه M17 به جای لاکتور با 5% گلوکز (لاکتواسید) استفاده شود. آمونیاک برای حفظ PH در یک سطح ثابت اضافه می شود. مقیاس تولید 40-10 لیتر بود. تخمیر متوقف می شود وقتی مصرف ماده بنیادی بتدریج پایین رود. بعد از سردکردن کشت بوسیله گوی گریز از مرکز یا صاف کردن، کرئیوپروتکنت های اضافه شده ؟؟؟ می شوند. اشباع و کشت همچون قطراتی در نیتروژن مایع منجمد می شوند یا مثل لایه ای روی طبقه خشک کننده – منجمد کننده قرار می گیرد. همه نژادها با همین روش استاندارد انجام می شوند. هر دو کشت منجمد شده و خشک شده – منجمد شده تولید و آنالیز می شوند.


مطالب دیگر:
طرح توجیهی تولید جعبه ابزار فلزیتحقیق انواع ترک در ساختمان و تعمیر آنپروژه تعمیر و نگهداری ساختمانپروژه اقلیم در معماری (حوزه های اقلیمی ایران تقسیمات اقلیمی در جهان)پاورپوینت معماری خانه ناصرالدین میرزاپلان های اتوکد روستای زردبند (شمیرانات)تحقیق بررسی نورپردازی در معماریزندگی نامه و بررسی آثار هوشنگ سیحونکاربردهای روانشناسی در محیط کاربررسی سلامت عمومی و رضایت شغلی کارشناسان شرکت بهمن موتورشناخت پیدا کردن نسبت به نگرش مردان در مورد خشونت علیه زنانتحقیق بررسی آسیب شناسی اجتماعیمقاله بررسی و آشنایی با کودکان ناشنوا و نیمه شنوامقاله بررسی پدیدۀ اعتیاد به مواد مخدر در جوامعکار تحقیقی بررسی افت تحصیلیتحقیق در مورد خود شناسی (انسان شناسی)بررسی عوامل مؤثر بر یادگیریمقايسه كودكان تيز هوش از نظر شخصيت با كودكان عاديبررسي نقش مدرسه در رشد (شامل نقش مدرسه در رشد بدني، عاطفي، عقلاني، اجتماعي و شخصيت كودك)مجموعه سورس کد های لازم برای تمامی وب مستران و مدیران وب سایت هابررسی اثربخشی آموزش بهبود کیفیت مدیریت بر انگیزه پیشرفت مدیران مقطع متوسطه آموزش و پرورشبررسی تأثیر تماشای تلویزیون بر کیفیت تحصیلی دانش آموزان ابتداییتحقیق بررسی تئوری یادگیری و انواع آنپژوهش موردی بررسي علل تمايل به خودكشي و پيشگيري از آنبررسی تعلیم و تربیت (با استفاده از متون گذشته و توجه به سیره بزرگان تعلیم و تربیت)